Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Danışma Kurulumuzda akademik personeli ile toplantı düzenlenmiştir.
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Danışma Kurulumuzda yer alan Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü-Gıda Kontrol ve Yem Şube Müdürlüğü'nde Gıda Kontrolü Ziraat Mühendisi Muzaffer ADIYAMAN (Mezun Öğrencimiz), Öğr.Gör. Tarık ERTÜRK (Mezun Öğrencimiz), FSC GRUP Müşavirlik Mühendislik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Danışman, HACCP Uzmanı, Gıda Mühendisi Fulya TÜRKARSLAN ile programımız akademik personeli ile toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda program misyon ve vizyonunun Üniversite misyon ve vizyonu ile uyumu, Program Amaçlarının ve öğretim çıktılarının belirlenmesi, Eğitim Öğretim Planında mevcut derslerin değerlendirilmesi ve danışma kurulu üyelerinin konu hakkında görüşlerinin alınması, 2025-2026 eğitim öğretim yılında itibaren başlanacak İşletmede Mesleki Eğitim Programı (3+1) sistemi hakkında bilgilendirme ve görüşlerin alınması, Gıda Teknolojisi Programında uygulanması noktasında çalışmalara başlatılan Çift Anadal Programı hakkında bilgilendirme ve görüşlerin alınması konuları görüşülmüştür.
21 May 2025 Wednesday