TUR ENG
KAYÜ Anasayfa

’Doğanın Temizliği Geleceğin Temizliğidir’’ adı altında Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU ve akademik-idari personellerimiz ile birlikte çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuzun bulunduğu bina çevresinde ve özellikle yeşillikler üzerinde çevremizi en fazla kirleten atık olan sigara izmaritlerinin bulunması da üzücü bir durumdu. Site için; ‘’Doğanın Temizliği Geleceğin Temizliğidir’’ adı altında Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU ve akademik-idari personellerimiz ile birlikte çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Temiz bir çevre temiz hayattır.

12 Haziran 2024 Çarşamba