TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar dönemi hazırlık Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA’ nın katılımı ile gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın yanı sıra Rektör Yardımcımız ve Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU ile öğretim elemanları katıldı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için milletimizin seferber olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, depremin yaşandığı günden itibaren bütün imkânlarını depremzedeler için seferber eden Kayseri Üniversitesi’nin depremzedelere yönelik yardım faaliyetlerine devam ettiğini kaydetti.

Deprem sonrası üniversitelerde bahar dönemi eğitimin uzaktan öğretim şeklinde uygulamaya konulmasını da değerlendiren Rektörümüz Karamustafa, Kayseri Üniversitesi olarak bahar dönemi uzaktan öğretim sürecini sorunsuz bir şekilde geçirmek için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Akademisyenlerin de görüşlerini ifade ettiği akademik kurul toplantısı Safiye Çıkrıkçıoğlu MYO’ nun bahar dönemi akademik planının değerlendirilmesi ve 2022 yılında akademik teşvik sıralamasında Meslek Yüksekokulumuz da 1. sırada yer alan Doç. Dr. Sancar BULUT’a teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile son buldu.

24 Şubat 2023 Cuma