TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksek Okulu Dış Paydaş Toplantısı Düzenlendi

07.06.2023 tarihinde Meslek Yüksek Okulumuz toplantı salonunda; Dış Paydaşlarımızdan Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü-İl Müdür Yardımcısı Veteriner Hekim Sami YILMAZ, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü-Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ziraat Mühendisi Mehmet DEMİRBAŞ, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili-Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan AYDEMİR, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ziraat Mühendisi Ali KOÇ, Gıda Mühendisleri Odası Kayseri İl Temsilcisi Gıda Mühendisi Ergül TÜRKASLAN, Gülsan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi-Genel Müdürü Mehmet GÜLDÜOĞLU, Kayseri Tavukçuluk Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Behiç SALT’ın katılımlarıyla Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU Başkanlığında “Dış Paydaş Yıllık Değerlendirme Toplantımız” gerçekleştirilmiştir. Düzenlenen toplantıda; Yüksek Okulumuz hakkında genel bilgi yıllık faaliyetlerinin aktarılması, Vizyon ve Misyonun değerlendirilmesi, Meslek Yüksek Okulumuz 2025-2029 II. Stratejik Plan Hazırlanma sürecinde paydaşlarımızın okulumuz hakkında görüş ve önerilerinin alınması, sektörün ihtiyacını karşılamaya yönelik teorik-mesleki uygulama konusunda eğitim müfredatımızın gözden geçirilmesi, mezun öğrencilerimizden sektörün yetkinlik noktasındaki beklentileri hakkındaki gündem maddeleri değerlendirilmiştir.

08 Haziran 2023 Perşembe