×
OKULUMUZ
KURULUŞ
MİSYON VE VİZYON
KALİTE POLİTİKAMIZ
GEÇMİŞTEKİ MÜDÜRLER
TARİHÇE
TEMEL DEĞERLERİMİZ
YÖNETİM
OKUL YÖNETİMİ
OKUL KURULU
OKUL YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
ALT KURULLAR
DANIŞMA KURULU
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
BÖLÜMLER
BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM
GIDA İŞLEME
VETERİNERLİK
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ
EĞİTİM ÖĞRETİM
HAFTALIK DERS PROGRAMI
VİZE PROGRAMI (ARA SINAV)
FİNAL PROGRAMI
BÜTÜNLEME PROGRAMI
MAZERET SINAVLARI
TEK DERS SINAVLARI
EĞİTİM ÖĞRETİM PLANI
KÜTÜPHANE HİZMETLERİ
KULÜPLER
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
STAJ EVRAKLARI
AKADEMİK DANIŞMANLAR
EĞİTİM KATKI PAYLARI
RAPORLAR
BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
BİRİM FAALİYET RAPORLARI
KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI
KALİTE
KALİTE KOMİSYONU
DANIŞMA KURULU
DOKÜMANLAR
MEVZUAT
EĞİTİM ÖĞRETİM YÖNERGESİ
STAJ YÖNERGESİ
YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ
YAZ OKULU YÖNERGESİ
YÖNETMELİKLER
YÖNERGELER
DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ
AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ
PROTOKOLLER
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
OKULUMUZ
KURULUŞ
MİSYON VE VİZYON
KALİTE POLİTİKAMIZ
GEÇMİŞTEKİ MÜDÜRLER
TARİHÇE
TEMEL DEĞERLERİMİZ
YÖNETİM
OKUL YÖNETİMİ
OKUL KURULU
OKUL YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
ALT KURULLAR
DANIŞMA KURULU
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
BÖLÜMLER
BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM
GIDA İŞLEME
VETERİNERLİK
OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ
EĞİTİM ÖĞRETİM
HAFTALIK DERS PROGRAMI
VİZE PROGRAMI (ARA SINAV)
FİNAL PROGRAMI
BÜTÜNLEME PROGRAMI
MAZERET SINAVLARI
TEK DERS SINAVLARI
EĞİTİM ÖĞRETİM PLANI
KÜTÜPHANE HİZMETLERİ
KULÜPLER
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
STAJ EVRAKLARI
AKADEMİK DANIŞMANLAR
EĞİTİM KATKI PAYLARI
RAPORLAR
BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
BİRİM FAALİYET RAPORLARI
KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANI
KALİTE
KALİTE KOMİSYONU
DANIŞMA KURULU
DOKÜMANLAR
MEVZUAT
EĞİTİM ÖĞRETİM YÖNERGESİ
STAJ YÖNERGESİ
YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ
YAZ OKULU YÖNERGESİ
YÖNETMELİKLER
YÖNERGELER
DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ
AKADEMİK YÜKSELTME VE ATAMA ÖLÇÜTLERİ
PROTOKOLLER
İLETİŞİM
TÜM HABERLER
21 Mayıs 2025
Müdürümüz Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU başkanlığında Bölüm Başkanları ve Program Çift Anadal Sorumluları ile toplantı gerçekleştirilmiştir
21 Mayıs 2025
Meslek Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı Danışma Kurulumuzda akademik personeli ile toplantı düzenlenmiştir.
08 Mayıs 2025
Meslek Yüksekokulumuz Yeşil Yaka Kulübünün Ağaç Dikme Etkinliği
08 Mayıs 2025
Akademik ve İdari Personele BKYS eğitimi
05 Mayıs 2025
Atosis ve Apsis’te Başarı Gösteren Akademik Personelimize Teşekkür Belgeleri Takdimi
05 Mayıs 2025
2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı Bahar Dönemi Meslek Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Yapılmıştır.
30 Nisan 2025
Meslek Yüksekokulumuz Bünyesinde kurulan Yeşil Yaka Kulübünün Ağaç Dikme Etkinliği
26 Şubat 2025
Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksek Okulumuz bünyesinde yer alan Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım programımız kalite standartlarını başarıyla karşılayarak akreditasyon belgesini alamaya hak kazanmıştır.
21 Şubat 2025
Yüksekokulumuzda Akademik Kurul Toplantısı yapılmıştır.
10 Ocak 2025
Yüksekokulumuzda Kalite Komisyonu Toplantısı yapılmıştır.
30 Aralık 2024
2024 yılı Aralık Ayı Akademik Kurul Toplantısı
27 Aralık 2024
BKYS Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı
24 Aralık 2024
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı 2. Sınıf öğrencileri ile Erciyes Üniversite Deneysel Klinik Araştırma Merkezine (DEKAM) eğitim gezisi düzelenmiştir.
23 Aralık 2024
Yeşil Yaka Öğrenci Klubünün akademik danışmanı Öğr. Gör. Dr. Yaşar Deray Saygı ile başkan ve üyeler Rektörümüzü ziyaret ederek planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
20 Aralık 2024
Meslek Yüksekokulumuz Dış Paydaşlarından olan Gıda Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ergül TÜRKARSLAN, Okul Müdürümüz Prof. Dr. Ertuğrul ŞAHMETLİOĞLU'nu ziyaret etmiştir.
20 Aralık 2024
2024-2025 eğitim öğretim yılı Kariyer Planlama dersi kapsamında Kayseri Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Ergül TÜRKARSLAN dersimize davet edilmiştir.